Image

Ε, όχι και Γήπεδο της ΑΕΚ το “OPAP ARENA” – Τι είναι Αυτοδιοίκηση!

2
λεπτά ανάγνωσης

Πήρε το μάτι μου σε μια ανακοίνωση των “ανεξάρτητων” και καλά δημοτικών συμβούλων ΝΦ-ΝΧ, που μας προέκυψαν ξαφνικά ως η άμμος της θαλάσσης, να βαφτίζεται η θηριώδης μπετοκατασκευή στον χώρο που περικλείεται από τις οδούς Πατριάρχου Κωνσταντίνου ΣΤ’, Φωκών και Καππαδοκίας με βόρειο σύνορο το Δάσος της Ν.Φ., ως Γήπεδο της ΑΕΚ.

Αυτό κατάλαβαν επτά χρόνια τώρα; Πόσο μακριά νυχτωμένοι! Ούτε το “Αγιά Σοφιά” καν, ούτε και η πρόσφατη ονομασία “OPAP ARENA” δε φώτισε τον νου τους;

Κρίμα, διότι ευαγγελίζονται το καινούργιο και καλά!

Όμως τα πράγματα είναι απλά – από παλιά.

Αυτοδιοίκηση, πρώτα-πρώτα, είναι η υπεράσπιση της πόλης από κάθε επιβουλή, και βεβαίως η άσκηση από μέρους της όλων των αρμοδιοτήτων που αφορούν την ζωή – στην πολλαπλή έκφρασή της – ολόκληρου του πληθυσμού με προτεραιότητα τη ζωή των λαϊκών κοινωνικών στρωμάτων.

Το περιεχόμενο στην ανακοίνωσή τους “… και κατόπιν όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου μεριμνήσουν για την τελική ευόδωση του αιτήματός μας και της συνακόλουθης αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, ερχόμενες σε επικοινωνία, κατά λόγο αρμοδιότητας, με τους επισπεύδοντες φορείς και Υπηρεσίες”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Και τούτο, χωρίς να βάλω στο τραπέζι τα απαράγραπτα δικαιώματα της Αυτοδιοίκησης στον ΟΑΣΑ…

Κώστας Π. Παντελόγλου