Image

Σχετικά με τους αρμούς της τοπικής εξουσίας στη ΝΦ-ΝΧ

Η τοπική εξουσία, οι αρμοί της, βρίσκονται σε μια πορεία αλώσεως, εδώ και πολλές δεκαετίες, αρχής γενομένης στα χρόνια της δικτατορίας των συνταγματαρχών, μιας πορείας προφανώς επιταχυνόμενης από τη μοιραία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ΝΦ-ΝΧ της 2 Οκτωβρίου 2013 και μετά, με την εμφάνιση στο προσκήνιο πια της “Αγιά Σοφιάς” και του Μόντε Κάρλο – ας διαβαστούν όσα έχει δημοσιεύσει έκτοτε ο Κόσμος της Ν. Φιλαδέλφειας και ας διαβαστούν με προσοχή και ψυχραιμία: αναφέρονται εκεί πρόσωπα και πράγματα, η στάση όλων σε ένα βάθος πολλών δεκαετιών.

Τα τελευταία επεισόδια του δράματος, που μόνο “ξαφνιάζουν” μερικούς, δεν ξέσπασαν ξαφνικά, κυοφορήθηκαν καιρό, και άνθρωποι ανάξιοι της ιστορίας του τόπου, που άλλωστε δεν τη γνωρίζουν, σε διαπλοκή με επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν ενδυθεί το μανδύα της ΑΕΚ, με τα καμώματά τους στον ένα ή στον άλλο βαθμό έριχναν και ρίχνουν την πόλη, και την τιμημένη ιστορία των ανθρώπων της, στον Καιάδα της ανυποληψίας και της κατάντιας.

Ποιος θα σταματήσει αυτή την πορεία προς το βάραθρο; Επ’ αυτού ας προβληματιστούν και ας ενεργήσουν όσοι έχουν φως στο νου και μια φλόγα στο στήθος!

Κώστας Π. Παντελόγλου