Image

Δεν αρκεί να τάζεις καθρεφτάκια στους κατοίκους της ΝΦ-ΝΧ, κύριε Βούρο…

Ο Γιάννης Βούρος ως ηθοποιός μπορεί να παίζει όποιο ρόλο νομίζει, ως δήμαρχος όμως οφείλει να τιμά την ιδιότητά του.

Δεν εισηγείται ούτε ο δήμαρχος, ούτε ο αντιδήμαρχος, επί της υπογειοποιήσεως και των συνεπούμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που μάλιστα θα αναστατώσουν τη ζωή των κατοίκων καταρχήν, για να την βλάψουν καίρια εν συνεχεία.

Αυτό είναι δουλειά των μελετητών, που απουσίασαν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 19ης Δεκεμβρίου 2019, και φυσικά της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου ΝΦ-ΝΧ, που επίσης δεν είχε το λόγο σ’ αυτή τη συνεδρίαση.

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι μελετούν, συμβουλεύονται, σκέπτονται, αποφασίζουν και εντέλει ψηφίζουν, με άνεση χρόνου για να ψηφίζουν μετά γνώσεως.

Ο Δήμαρχος, επί του παρόντος, μόνο εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, λέει και τη γνώμη του για να κρατήσει τη συνοχή όσων τον υποστηρίζουν – όμως δεν “εισάγει” το θέμα, μάλιστα θέμα τεχνικό, με κοινωνικοοικονομικές προεκτάσεις, ακόμα και αν είναι ειδικός, που στην προκειμένη περίπτωση δεν είσαι κιόλας, Γιάννη Βούρο· ηθοποιός είσαι, κάνε λίγο κράττει.

Και έχε υπόψη σου ότι δεν αρκεί να τάζεις καθρεφτάκια στους κατοίκους της ΝΦ-ΝΧ, πετώντας τους στην άκρη, όπως κάνεις κι εσύ, χωρίς έγκαιρη και αναλυτική ενημέρωσή τους, παρεμποδίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο, και τον εφησυχασμό, την οργάνωσή τους προς υπεράσπιση της καθημερινής τους ζωής, που ήδη δέχεται και θα δεχτεί στο μέλλον ισχυρότερα πλήγματα.

Κώστας Π. Παντελόγλου