Image

Η κυρία Ελένη Πορτάλιου και η γνώμη της για τη δημοτική αρχή Αριστείδη Βασιλόπουλου

Η Ελένη Πορτάλιου με καθυστέρηση πήρε θέση (λειψή μάλιστα και σκόπιμη), σχετικά με τις επιδιώξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ εις βάρος της Νέας Φιλαδέλφειας και του πνεύμονά της, του Δάσους μας, αν και άλλα όφειλε να πράξει, τιμώντας την ιδιότητά της ως Καθηγήτριας του Ε.Μ. Πολυτεχνείου.

Απαράδεκτο και το διαζύγιό της με την αλήθεια, σε όσα έχει πει για την αντίσταση στις μελισσανίδειες επιδιώξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια – αυτή η αντίσταση δεν είχε επίκεντρο τη δημοτική αρχή του Αριστείδη Βασιλόπουλου, κάθε άλλο!

Της τα έψαλλα αυτά με σημείωμά μου στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας”, όπου της υποδείκνυα τι πρέπει να κάνει για να έχει τη γνώση να λέγει τα ορθά, στις 26 Σεπτεμβρίου 2015.

Χαμένος ο κόπος μου, αποδείχτηκε ανεπίδεκτη μαθήσεως. Στις 20 Φεβρουαρίου 2019, μιλώντας στο ΠΠΙΕΔ στο πλευρό του δημάρχου, και προς στήριξή του, με μια μαθητική έκθεση ιδεών περί δημοκρατίας, περιβάλλοντος και βιωσιμότητας, ως περιτύλιγμα και λίγη εσάνς από τη δημοαθηναϊκή δραστηριότητά της, ως βεβαιωτικό αρμοδιότητάς της μαζί με την ιδιότητα της καθηγήτριας του Ε.Μ. Πολυτεχνείου, διανοήθηκε, “ως εξωτερική παρατηρήτρια”, όπως σημείωσε, να συνηγορήσει θερμά στις πολιτικές που ασκούνται στον Δήμο ΝΦ-ΝΧ, από τη δημοπολιτικά χρεωκοπημένη δημοτική αρχή του Αριστείδη Βασιλόπουλου και να διακηρύσσει πως “μπορούν (αυτές οι πολιτικές) να λειτουργήσουν παραδειγματικά πολύ ευρύτερα” – και δεν ντράπηκε!

Κώστας Π. Παντελόγλου