Προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά, ένα ερώτημα και μια τοποθέτηση…

Αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν ένα κόμμα που είναι αξιωματική αντιπολίτευση και επιδιώκει την κατάληψη κυβερνητικών θώκων, για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής και τα υπ’ αυτού σε όλες του τις διατάξεις προβλεπόμενα, να εκφράζεται στη Βουλή των Ελλήνων δια του επιπέδου των τοποθετήσεων των βουλευτών Γιώργου Πάντζα και Δημήτρη Στρατούλη;

Πού είναι οι πολεοδόμοι του, οι αρχιτέκτονές του, οι πολιτικοί μηχανικοί του, οι δασολόγοι του, οι περιβαλλοντολόγοι του, οι συνταγματολόγοι του, οι κοινωνιολόγοι του, οι οικονομολόγοι του και τόσοι άλλοι του ακόμα; Και αυτοί που δραστηριοποιούνται ως μέλη και στελέχη στις γραμμές του, αλλά και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι ψηφοφόροι του.

Λάμπουν δια της απουσίας τους, εκτός αν θεωρούν ότι εκπροσωπούνται από τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον ”αρμόδιο” σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα που κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα ότι έχει κάνει και σπουδές μεταπτυχιακές στην πολεοδομία!

Γίνομαι κι εγώ δέκτης, “βομβαρδίζομαι”, πώς να το πω, με το σύνθημα “Πρώτη φορά Αριστερά”. Ας μου επιτραπεί όμως εδώ να σημειώσω: Ε, όχι και Αριστερά! Τα καμώματά σας σχετικά με τα παραπάνω κάθε άλλο παρά είναι ή δείχνουν έστω αριστερά! Κάθε άλλο!

Κώστας Π. Παντελόγλου

4 Comments Text
  • ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ…. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΟΜΕΝΟΙ… ΜΑΣΤΙΓΑ … ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ …

 • Από τα Πρακτικά της Βουλής είναι παραπάνω από σαφές ότι εισηγητές του νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή για το Ρυθμιστικό Σχέδιο είναι η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
  (για βιογραφικό εδώ http://www.hellenicparliament.gr/vouleftes/viografika-stoicheia/?MPId=cb78242e-648c-49b5-9087-ccf732ec32c5)
  και η Θεανώ Φωτίου
  (για βιογραφικό εδώ http://www.hellenicparliament.gr/vouleftes/viografika-stoicheia/?MPId=f84488ab-0af4-4198-964a-d251de81535a).

  Προφανώς δεν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε τις τοποθετήσεις τους και αρκεστήκατε σε αναπαραγωγή παραδημοσιευμάτων που αφορούν μόνο το γήπεδο και δεν ασχολούνται με το Ρυθμιστικό. Μία διόρθωση δεν κοστίζει πολύ.