Image

Δυο λόγια για τον παλαιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κώστα Νεστορίδη

nestoridisΔιάβασα στην “Αλήθεια” του Διαμαντή Σεϊτανίδη τα παρακάτω:

“Από τον Δήμο λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κυρία Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη σας προσκαλεί το Σάββατο 10 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στην είσοδο του Άλσους, επί της οδού Ατταλείας, σε εκδήλωση για όλα τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, προς τιμήν του Παλαίμαχου Διεθνούς Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ κ. Κώστα Νεστορίδη.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν δώρα και εκπλήξεις”.

Την Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014, ώρα 2.13 μμ τα διάβασα αυτά, έτσι ασχολίαστα από τον Διαμαντή, που κατά τα άλλα ζήτησε και ζητά από τους διεκδικητές της Δημοτικής Αρχής να αφήσουν τα Σχολεία έξω από το προεκλογικό παιχνίδι.

Τι έχω να πω παρακολουθώντας τα δημοτικά πράγματα στην πόλη μας από μικρό παιδί; Αυτά είναι πράγματα αδιανόητα! Και όμως τα αποτολμούν!

Βάζοντας μπροστά μια δόξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Κώστα Νεστορίδη, που τον θυμάμαι ποδοσφαιριστή στον Πανιώνιο και μετά στην ΑΕΚ φυσικά, και βεβαίως στην Εθνική μας Ομάδα, να αποτελεί ένα εκ των στυλοβατών τους.

Ο Κώστας Νεστορίδης, το ίνδαλμα όλων των Ελλήνων φιλάθλων, και όχι μόνο της ΑΕΚ, συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο της κ. Γαϊτανά-Αποστολάκη για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 στην πόλη μας.

Προτίμησε έτσι από το όλον, μέρος αυτού!

Τουλάχιστον ας μην επιτρέπει την ασεβή γι’ αυτόν, και την προσβλητική για την πόλη μας και την νέα γενιά της, μεταχείρισή του!

Κώστας Π. Παντελόγλου