Κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση το Νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα του Γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια

2
λεπτά ανάγνωσης

Κατατέθηκε την Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014, στην Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση το Νομοσχέδιο με τίτλο: “Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις”.

Εκεί λοιπόν στις άλλες διατάξεις αυτού του Νομοσχεδίου και πιο συγκεκριμένα στο άρθρο 81 μετακόμισε η προωθούμενη ρύθμιση από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προς εξυπηρέτησιν των Μελισσανίδειων επιδιώξεων με τον μανδύα της ΑΕΚ.

Οι τακτικοί αναγνώστες του “Κόσμου της Ν. Φιλαδέλφειας” έχουν πληροφορηθεί όσα έχω γράψει από τις 5 Οκτωβρίου 2013 μέχρι τώρα σχετικά, καλό θα ήταν να τα πληροφορηθούν όλα αυτά και όσοι μεταγενέστερα ή και πρόσφατα άρχισαν να διαβάζουν τον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας” – και δεν θα ήταν μόνο καλό αλλά και χρήσιμο και ενόψει των Εκλογών του Μαΐου 2014 μα και μετά απ’ αυτές.

Τι θα είχα να προσθέσω καταρχήν και επί του παρόντος;

Τούτο μόνο: Ότι τα πράγματα γίναν χειρότερα απ’ όσο ήταν πριν την δήθεν δημόσια διαβούλευση, και θρασύτεροι οι προωθούντες τις σχετικές διατάξεις προς ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων κατά την αιτιολόγηση των προτεινομένων.

Καλώ όλους τους μετέχοντες των ψηφοδελτίων των 7 διεκδικητών της Δημοτικής Αρχής να διαβάσουν τα προτεινόμενα με τις διατάξεις του Νομοσχεδίου και να πάρουν θέση τώρα, πριν τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 – μην κρύβεστε πίσω από τα όσα λένε ή δεν λένε οι επικεφαλής σας, όσα με πολύ υπολογισμό είναι γραμμένα στις διακηρύξεις σας ή στις προγραμματικές σας τοποθετήσεις!

Έχετε ευθύνη μεγάλη, ευθύνη προσωπική, είτε εκλεγείτε είτε όχι, για όσα θα ακολουθήσουν – διαβάστε, λοιπόν, μελετήστε, πάρτε θέση καθαρή επί των προτεινομένων με τις διατάξεις του παραπάνω Νομοσχεδίου!

Απευθύνομαι και στους εντός της Βουλής των Ελλήνων, στους συνεπέστερους βεβαίως από σας για να σας πω: μην πέσετε αμαχητί επί του προκειμένου, εξαντλήστε όλες τις δυνατότητες της συζήτησης όλων των σχετικών με τα προτεινόμενα προς εξυπηρέτησιν των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ, και ζητήστε ονομαστική την ψηφοφορία επί της αρχής, και των άρθρων 81, 82 και 18 (μετά του Παραρτήματος VII άρθρο 18 παράγραφος 4α), τουλάχιστον!

Ως τότε, φυσικά, θα επανέλθω και με άλλα γραφτά μου πληροφόρησης και γνώμης, όσον αφορά αυτό το Νομοσχέδιο…

Κώστας Π. Παντελόγλου