Τοπική Αυτοδιοίκηση και Καθημερινή Ζωή – τέσσερα προσανατολιστικά δημοσιεύματα

Κώστας Π. Παντελόγλου, «Μερικές σημειώσεις για ζητήματα σημασίας σχετικά με τον Δημοτικό και Κοινοτικό Κώδικα», Δημοτικά Ζητήματα, φυλλάδιο 1, 20 Ιουνίου 1978, σελ. 1 και 14.

Κώστας Π. Παντελόγλου, «Μερικές σημειώσεις για το ζήτημα του Δημοτικού Προϋπολογισμού», Δημοτικά Ζητήματα, φυλλάδιο 2, 20 Ιουλίου 1978, σελ. 1-8.

Κώστας Π. Παντελόγλου, «Σχετικά με τα Οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Προϋπολογισμό του Δήμου Αθηναίων», Δημοτικά Ζητήματα, φυλλάδιο 2, 20 Ιουλίου 1978, σελ. 16-18.

Κώστας Π. Παντελόγλου, «Ο τρόπος άντλησης των Δημοσίων Εσόδων και η διαχείρισή τους, οι τιμές αγαθών και υπηρεσιών Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών και η διαχείριση των εισπράξεών τους χρειάζεται να απασχολούν και τους εκλεγμένους στους Δήμους», Δημοτικά Ζητήματα, Εκδόσεις Παντελόγλου, φυλλάδιο 14, 25 Οκτωβρίου 1979, σελ. 3-4.

Τα πρώτα πέντε φυλλάδια Δημοτικά Ζητήματα τα κυκλοφόρησα ενόσω ήμουν ακόμη Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων (1975-1978). Τα Δημοτικά Ζητήματα από το όγδοο φυλλάδιο (30 Μαρτίου 1979) και μετά κυκλοφόρησαν με συνδρομές από τις Εκδόσεις Παντελόγλου (Αθανασία συζ. Κώστα Παντελόγλου).

Κώστας Π. Παντελόγλου

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.