Ποιος απαντά στο Δήμο ΝΦ-ΝΧ για την υπογειοποίηση;

Τομή του τετραόροφου κτιρίου και της υπογειοποίησης της «Αγιά Σοφιάς»

Έχουν «μπερδέψει τα μπούτια τους» εκεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ – άδεια για την «Αγιά Σοφιά έχει βγει στ’ όνομα της Ερασιτεχνικής και της «Δικέφαλος 1924» ΑΕ.

Ως τι απαντά η ΠΑΕ ΑΕΚ στο Δήμο ΝΦ-ΝΧ για την υπογειοποίηση;

Να απαντήσει ο μελετητής Κωνσταντίνος Ζέκος θεμιτό – με μια ανακοίνωση βεβαίως, που τηρώντας την επιστημονική δεοντολογία, δε θα χρησιμοποιούσε τις λέξεις «Από το κείμενο του Δήμου» και «Η Αλήθεια» αντιθετικά, αλλά θα επιχειρηματολογούσε αναλυτικά ο ίδιος με την υπογραφή του, έναντι των γραφόμενων στο έντυπο του Δήμου ΝΦ-ΝΧ.

Δε φαντάζομαι ο έμπειρος Κωνσταντίνος Ζέκος να μην αντιλαμβάνεται αυτό που και ένας νεοσσός της επιστήμης και της τεχνικής κατανοεί ως επιστημονική δεοντολογία εν προκειμένω.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι κατάλληλη για την εναπόθεση σ’ αυτήν της επιστημονικής δεοντολογίας· η υπεράσπισή της επιβάλλει την αυτοτελή παρουσία του μελετητή Κωνσταντίνου Ζέκου προς υπεράσπιση της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου-Φωκών κλπ. έναντι του Δήμου ΝΦ-ΝΧ, και, το κυριότερο, των κατοίκων του.

Κώστας Π. Παντελόγλου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.