Image

Έγινε κι αυτό κατορθωτό με επικεφαλής τον κ. Σερετάκη…

Να μειωθούν δηλαδή οι δυνάμεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κατά 200 ψήφους, παρά τη στήριξη της Επαναστατικής Κίνησης ΝΦ-ΝΧ (Ορέστης Δούλος, που είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τη “Δύναμη Πολιτών” τον Μάιο του 2014 κά.), αλλά και του Βασίλη Παπακώστα δημοτικού συμβούλου ΝΦ-ΝΧ που αποχώρησε από τη “Δύναμη Πολιτών” και υπήρξε και συντονιστής της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ ΝΦ-ΝΧ – δεν μπορώ επίσης να μην επισημάνω ότι 500 περίπου ψηφοφόροι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Περιφέρεια Αττικής τον Μάιο του 2014, που δεν ψήφισαν “Λαϊκή Συσπείρωση” στη ΝΦ-ΝΧ, δεν ψήφισαν “Λαϊκή Συσπείρωση” στον Δήμο ΝΦ-ΝΧ τον Μάιο του 2019.

Άξιο επισήμανσης είναι και το γεγονός ότι οι δυνάμεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης” μειώθηκαν κατά 200 ψήφους, παρά την παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Στέλιου Σεραφείδη στο πλευρό του κ. Σερετάκη, καθώς και την παρουσία μα και τη σχετική δήλωση του δημοσιογράφου και συγγραφέα του βιβλίου “Όλες οι ΑΕΚ του Κόσμου” Νίκου Αγγελίδη υπέρ της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και ειδικά του επικεφαλής της.

Αξίζει παρατηρήσεως και το γεγονός ότι η “Λαϊκή Συσπείρωση” μ’ επικεφαλής τον κ. Σερετάκη, όχι μόνο δεν τσίμπησε ψήφους από την “αναταραχή” και τις αποχωρήσεις από τη “Δύναμη Πολιτών” – και ακόμη από το γεγονός ότι ένας αριθμός πολιτικών σχηματισμών με παρουσία στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές δεν κατέβασαν δημοτικό ψηφοδέλτιο – αλλά είχε και μείωση κατά 200 ψήφους.

Αυτά κατ’ αρχήν· για τα αίτια και τα αιτιατά, εδώ είμαστε, θα τα πούμε…

Κώστας Π. Παντελόγλου