Μας υποχρεώνετε, κύριοι και κυρίες του ΚΚΕ, με την θέση σας για το Γήπεδο της ΑΕΚ!

Διάβασα στην ΕΡΤOpen, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και τούτο:

“Με ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ και με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα, αναφέρεται στο θέμα του Γηπέδου της ΑΕΚ, τονίζοντας τα εξής:

“Το Γήπεδο της ΑΕΚ ανήκει κλπ. κλπ.”, ένα ολόκληρο κατεβατό που μπαγιάτεψε κύριοι και κυρίες του ΚΚΕ – εάν πριν μήνες κάτι τρωγόταν από δαύτο, τι είναι αυτό που τρώμε σήμερα στην μάπα από μέρους σας;

Δεν φτάνουν όσα μας σερβίρουν για να φάμε τα επιχειρηματικά συμφέροντα, με την “Αγιά Σοφιά” τους και τα υπόλοιπα (εμπαίζοντας τα χριστιανικά αισθήματα και προσβάλλοντας την μικρασιατική και κωνσταντινουπολίτικη ιστορία), δεν μας φτάνουν όσα επιχειρούν να μας ταΐσουν οι κυβερνητικοί φωστήρες με την βοήθεια μερικών από τα πάνω του Σύριζα, με τις διατάξεις του Ρυθμιστικού Αθήνας-Αττικής κλπ. – πρέπει και τις δικές σας χρηστοήθειες να καταπιούμε για να είσαστε όλοι ευχαριστημένοι;

Ε, πάρτε το χαμπάρι, δεν μασάμε – όσο δε δεν θα λαμβάνετε υπόψη σας την πραγματικότητα που καθημερινά ζούμε μήνες τώρα και δεν θα τοποθετείστε καθαρά και παλικαρίσια, τόσο θα εκτίθεστε – να είστε βέβαιοι και βέβαιες γι’ αυτό, είστε απόντες και απούσες και αυτό καταγράφεται, δυστυχώς για σας!

Τι θα έπρεπε να είχατε κάνει μήνες τώρα, μέσα και έξω από την Βουλή των Ελλήνων το γνωρίζετε και παρά ταύτα δεν το κάνετε, ούτε τώρα που η Πόλη μας και ο κόσμος της δέχονται επίθεση αφιονισμένων σκοταδιστών!

Νάστε καλά! Μην μας υποχρεώνετε όμως άλλο, με μπαγιάτικες ανακοινώσεις τμημάτων της κεντρικής επιτροπής σας, δια των οποίων έχετε υποκαταστήσει την κομματική λειτουργία ενός ζωντανού, πραγματικού κομμουνιστικού κόμματος!

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text
  • νασαι καλα!Ο ιδιωτικος τραμπουκοστρατος του Μελισσανιδη ΔΕΝ θα περασει!NO PASARAN!