Ο Δήμος και οι … παρεμβάσεις του για τον Ποδονίφτη

Κακώς γράφει ο παραδημοτικός Πολίτης ότι «η παρέμβαση του Δήμου μας φέρνει νέα συζήτηση στο Δήμο Αθήνας για τον Ποδονίφτη». Κακώς, διότι λίγες αράδες παρακάτω αναιρεί τον τίτλο του:

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πέτρος Κωνσταντίνου κατέθεσε το σχετικό υλικό με τις αποφάσεις του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, προκαλώντας συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την οποία αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι τοποθετήθηκαν αρνητικά για το σχεδιαζόμενο έργο.

Προφανώς πολύ καλά έκανε ο Πέτρος Κωνσταντίνου και προκάλεσε τη σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων. Αλλά ο Πέτρος Κωνσταντίνου είναι δημοτικός σύμβουλος της «Ανταρσίας στις γειτονιές της Αθήνας», όχι εκπρόσωπος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.

Και το ερώτημα είναι προφανές: Τι έχει κάνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για να ενισχύσει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου κατά του σχεδιαζόμενου από την Περιφέρεια Αττικής έργου εγκιβωτισμού του Ποδονίφτη, μετά τη λήψη αυτής της απόφασης; Με ποιο τρόπο έχει διαδώσει στην κοινή γνώμη την άποψή του, με ποιο τρόπο έχει επιδιώξει να επηρεάσει άλλους που έχουν γνώμη ή εξουσία πάνω στο τι θα γίνει στον Ποδονίφτη μας;

Το δημοσίευμα του παραδημοτικού Πολίτη απαντά εμμέσως στο ερώτημα αυτό. Τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας τον περιμένουμε ακόμη απ’ τα μέσα του Δεκέμβρη να αναλάβει την πολιτική πρωτοβουλία που υποσχέθηκε για τη σωτηρία του Ποδονίφτη. Εκτός αν η «πολιτική πρωτοβουλία» είναι να δώσει τα χαρτιά στον Πέτρο Κωνσταντίνου…

π.

1 Comment

  • Όντως! Πολύ καλά έκανε ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου για το συγκεκριμένο ζήτημα του Ποδονίφτη. Μόνο που καλό είναι να κρατάει αποστάσεις ο Δήμος από τον συγκεκριμένο κύριο που για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν αναλύονται σε ένα σχόλιο είναι κάτι περισσότερο από αμφιλεγόμενος.

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.