Image

Δεν μας πείθουν…

2
λεπτά ανάγνωσης
Επίθεση … “αγάπης” γνήσιων φίλων της περιοχής μας, στον τοίχο του δεύτερου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας, στην οδό Εφέσου (Φεβρουάριος 2017)

Όταν καμιά φορά βγάζουμε στη σέντρα απρεπή αεκάκια, αναλαμβάνουν ρόλο κάποιοι άλλοι απ’ αυτούς, για να μας πουν ότι δεν είναι έτσι οι αεκτζήδες, μερικοί μόνο είναι “που έκαναν δύο βλακείες υπερασπιζόμενοι το δίκαιο, έχοντας από πίσω τους εκατομμύρια κόσμο που ήρεμα περιμένει αυτό που δικαιούται”.

Όμως κι αυτοί οι κάποιοι άλλοι δεν διαφέρουν απ’ αυτούς που βγάζουμε στη σέντρα, ίδιοι είναι: δεν αναγνωρίζουν την εντοπιότητα, δεν αναγνωρίζουν τη γνώση, το δικαίωμα γνώμης, υπονομευτή και φασίστα σε λένε που δεν αποδέχεσαι “τους νόμους και τους κανόνες του κράτους”, αυτούς που προς εξυπηρέτηση της “Αγιά Σοφιάς” ψήφισαν οι σαμαροβενιζέλοι και εφαρμόζουν οι τσιπροκαμμένοι.

Δε μας πείθουν ότι είναι κάτι άλλο από τους χλευάζοντες, τους υβρίζοντες και απειλούντες, ότι είναι αγνοί φίλαθλοι, οπαδοί της ΑΕΚ – διότι τέτοιοι υπήρξαμε και τέτοιους γνωρίσαμε – ξέρουμε πώς είναι και τέτοιοι δεν είναι. Δυστυχώς!

Αν ήταν, η Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα υφίστατο το κεφαλοκλείδωμα που υφίσταται, και ελεύθερη θα απέτρεπε το έγκλημα που πάει να γίνει!

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text
  • “για το έγκλημα που πάει να γίνει ” παντελογλου αποφάσισε 4 φορά το ανώτατο δικαστήριο της Ελλάδας και το 94% της βουλής των Ελλήνων.. αν δεν σου αρέσει η δημοκρατική απόφαση επειδή είσαι νοσταλγός του σοβιετικού τύπου δημοκρατίας μπορείς να πας και στην Κορέα του Κιμ..