Image

Μια σύγκριση

2
λεπτά ανάγνωσης
Τομή του τετραόροφου κτιρίου και της υπογειοποίησης της “Αγιά Σοφιάς”

Υπάρχει και στην πόλη μας ένας αριθμός οπαδών της “Αγιά Σοφιάς”· διαβάζω τα λόγια με τα οποία συνοδεύουν το θαυμασμό τους απευθυνόμενοι σε αντιτιθέμενους και θλίβομαι βαθιά· όχι μόνο για τους χλευασμούς, τις ύβρεις και τις απειλές που περιλαμβάνονται σ’ αυτά τα λόγια, αλλά και για το χουλιγκάνικο επίπεδό τους, την προφανή έλλειψη επιστημονικής γνώσης.

Υπάρχουν όμως και οι αντιτιθέμενοι, ένας αριθμός απ’ αυτούς με υψηλή επιστημονική γνώση – εμποδίζονται ωστόσο αυτοί οι τελευταίοι από τις 29 Μαΐου 2014 και τελευταία από τις 25 Φεβρουαρίου 2017 να διατυπώσουν ενώπιον των συμπολιτών τους ελεύθερα και αβίαστα την επιστημονική, κοινωνικά χρήσιμη γνώμη τους, επί βλάβη της πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας.

Υπάρχει ωστόσο ακόμη καιρός, οι συμπολίτες να ενημερωθούν και οι αρμόδιοι να ξανασκεφθούν ό,τι ως τώρα υπό πίεση αποφάσισαν – υπάρχει βέβαια μια προϋπόθεση: να “ξεδοντιαστούν” οι απειλούντες χουλιγκάνοι, υποχρέωση της Κυβέρνησης πρωτίστως, μα όχι μόνο· όλοι μπορούν να προσθέσουν τη δική τους ενέργεια στην προσπάθεια αυτή.

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text
  • Α έτσι ε; Όσοι είναι υπέρ του γηπέδου είναι άμυαλα χουλιγκάνια του Μελισσανίδη και όσοι είναι κατά του γηπέδου είναι επιστήμονες νομπελίστες ε; Θες να κάνουμε αάλλη μια σύγκριση; Όσοι ειναι υπέρ του γηπέδου είναι Νότια Κορέα και όσοι είναι κατά του γηπέδου είναι Βόρεια Κορέα. Πώς σου φαίνεται;