Image

Επίβλεψη! Ημερολόγιο έργου!

Παρατρεχάμενοι της “Αγιά Σοφιάς” χλευάζουν την απαίτησή μας για επίβλεψη και την τήρηση ημερολογίου έργου από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, την Περιφέρεια Αττικής, τα αρμόδια υπουργεία.

Λογικό από τη μεριά τους, διότι δεν επιθυμούν τον έλεγχο· την ασυδοσία προτιμούν, όμως η “Αγιά Σοφιά” επιχειρείται σε δημόσια γη, θα ξοδευτεί και δημόσιο χρήμα. Εξ αυτού απαραίτητος ο δημόσιος έλεγχος, μάλιστα από υπηρεσίες άλλες από εκείνες που θεώρησαν σωστό, παρά το πλήθος των ενστάσεων, των σοβαρών ενστάσεων, να εκδώσουν οικοδομική άδεια στο όνομα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και της Δικέφαλος 1924 ΑΕ.

Οι δημοτικοί πάλι αξιωματούχοι, οι επιστημονικοί συνεργάτες τους, και οι υπ’ αυτούς τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας αδιαφορούν για την υπόδειξή μας, που είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν προς το συμφέρον της πόλης, επαγρυπνώντας για το πιθανό χειρότερο και από αυτά που έχουν αποφασιστεί – θαρρούν πως θα τη βγάλουν καθαρή με τον νέο “Κένταυρο”, κανένα ποδηλατόδρομο εντός του Άλσους ή και τον ηλεκτροφωτισμό κάποιων σημείων του· και με τα κλαμπατσίμπαλα βεβαίως. Πλανώνται ωστόσο, και πλανώνται πλάνην οικτράν!

Ο Αριστείδης Βασιλόπουλος ήδη θεωρείται ρίψασπις όχι από λίγους, περνώντας ο καιρός θα χαρακτηρίζεται ρίψασπις από ολοένα περισσότερους, εφόσον συνεχίσει να παριστάνει τον Βούδα από τη μια και να μην ενεργεί ούτε τα στοιχειώδη προς υπεράσπιση της πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας, από την άλλη.

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text