Image

Διεργασίες

2
λεπτά ανάγνωσης

Οι δημοτικοί παρατρεχάμενοι βρήκαν την ώρα – τη στιγμή της έκδοσης της άδειας της “Αγιά Σοφιάς”, στον Πολίτη τους πρωτοσέλιδο θέμα να έχουν “τις διεργασίες” συγκρότησης αντίπαλου και καλά στους νυν ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Θαρρούν πως χρειάζεται στα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ κάτι τέτοιο; Μια χαρά τα κατάφεραν με τους Τσιπροκαμμένους στην κυβέρνηση, με την Αρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και τον “αντιτιθέμενο” Άρη Βασιλόπουλου στο τιμόνι του Δήμου ΝΦ-ΝΧ.

Απλά νιώθουν οι νυν πως φεύγει η γη κάτω από τα πόδια τους, εφόσον δεν ανταποκρίθηκαν και δεν ανταποκρίνονται στο καθήκον τους για την υπεράσπιση της πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας, και ανησυχούν για τις καρέκλες της δημοτικής εξουσίας, στις οποίες συνήθισαν να στρογγυλοκάθονται.

Έχουν πάντως δίκιο να ανησυχούν!

Ακριβολογώ

Παραδημοτικός ο Πολίτης, διότι επιλογή μου είναι να ακριβολογώ.

Όσον αφορά τη λέξη παρακράτος, συ είπας, κύριε Κατερίνη, δεν χαρακτήρισα εγώ έτσι τον Πολίτη – εσύ ωστόσο θεώρησες πως ανάμεσα σε λέξεις όπως παραπληροφόρηση, εμμονές, χυδαιότητες, συκοφάντηση, μιας ολιγόγραμμης γραφής σου χωρά κι ο Κώστας Παντελόγλου…

Κρίμα σε σας, της ομάδας Βασιλόπουλου!

Κώστας Π. Παντελόγλου