Image

Η συγκέντρωση του δήμου (15.5.2017) ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ

1
λεπτά ανάγνωσης

Ένα πλήθος παραγόντων της κεντρικής πολιτικής, αλλά και της αυτοδιοικητικής σκηνής, ήταν παρόντες στη συγκέντρωση του Δήμου της 15ης Μαΐου 2017. Όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θάρρησαν ότι η παρουσία τους σ’ αυτή τη συγκέντρωση τούς ξέπλυνε από τα σχετικά, και άλλα, αμαρτήματά τους.

Ας μάθουν όμως πως στη Νέα Φιλαδέλφεια κατοικούν γνωρίζοντες, που είναι σε θέση να κρίνουν τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους, αλλά και όλων εκείνων, που πήραν το λόγο ή έγραψαν, τα λάθη της άγνοιας ή των σκοπιμοτήτων τους.

Ένα ακόμη πράγμα θα ήθελα να σημειώσω εδώ:

Οι άφοβοι στην πόλη αυτή και υπήρξαν και εξακολουθούν να υπάρχουν· όπως υπήρχαν και υπάρχουν και οι φοβισμένοι από τις απειλές και τους τραμπουκισμούς των παρατρεχάμενων των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ, παρατρεχάμενων που έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στις 15 Μαΐου 2017, παρά τις “άνωθεν” ρυθμίσεις και εντολές.

Τίποτα δεν τελείωσε, ούτε εύκολα θα τελειώσει, κι ας μη λησμονούν όλοι πως η συγκέντρωση του Δήμου ήταν μια αστυνομοπροστατευμένη συγκέντρωση· τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν, δεν το γνωρίζουμε…

Κώστας Π. Παντελόγλου