Image

Απειλούν οι μεν, προκαλούν οι δε…

Agia_Sofia_Stadium_ConceptΚαι κατά τ’ άλλα είναι Μικρασιάτες! Εκείνοι οι Χαλανδραίοι ούτε μύγα στο σπαθί τους δε δέχονται: Αυτοί είναι κι άλλοι δεν είναι, που υπερασπίζονται τη Μικρασιατική μνήμη! Πώς δε; Συντασσόμενοι με την “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη!

Και απαραίτητη η πολεμική ιαχή, γεμάτη από απειλή! “Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε όπου μας ζητηθεί. Να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο όλους τους απέναντι, που το μόνο που θέλουν είναι η διάλυση της προσφυγικής μνήμης. Ανθρωπάκια που ξεχνούν ότι όλο αυτό που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν αφορά μια ΠΑΕ, αλλά και ολόκληρο τον Ελληνισμό της Ανατολής” (βλ. aek365.com, 17 Απριλίου 2016, 17:26).

Αφού είναι έτσι, ρε μεγάλοι, γιατί δεν παίρνετε την “Αγιά Σοφιά” στο Χαλάνδρι, να την έχετε και κοντά σας, να μην ταλαιπωρείστε να έρχεστε ως εδώ για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που υπόσχεται ο πολύς Μελισσανίδης;

Όσον αφορά τα πασχαλινά αυγά των δικών μας, θα επιθυμούσα να μην προκαλούν έχοντας χάσει τα καλάθια της στοιχειώδους Μικρασιατικής αξιοπρέπειας, οι δε εκκλησιαστικοί άνδρες να τους βοηθούσαν σ’ αυτό αντί να συνεργάζονται μαζί τους, καθώς φαίνεται τούτο να συμβαίνει και στην περίπτωση της Μεγάλης Πέμπτης (28.4.2016) στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Κώστας Π. Παντελόγλου