Image

Περί το Γήπεδο Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια (τελευταία συμβάντα)

2
λεπτά ανάγνωσης

aekΗ Περιφέρεια Αττικής προκαλεί με την εγγραφή των 20 εκατομμυρίων και στον προϋπολογισμό της του 2016 για την “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη, αλλά και τη συνηγορία της να διαμορφωθεί ο πέριξ χώρος του Μελισσανιδιστάν (υπογειοποιήσεις) με δημόσιο χρήμα.

Τα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ επιχειρούν τη μονοπώληση όχι μόνο της ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά και του Μικρασιατικού Ελληνισμού και της παρουσίας του στον Ελλαδικό χώρο (βλ. τα της Λέσχης Πολιτισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ).

Και κάποιοι άλλοι ξεκινούν τώρα, δυο χρόνια μετά, να υποδείξουν πώς κίνημα κατά των Μελισσανίδειων επιδιώξεων στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την αποσαφήνιση της θέσης των αντιπεριφερειαρχών της ΛΑΕ και το σχηματισμό Επιτροπής Αγώνα από τους Περιφερειακούς Συμβούλους ΛΑΕ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ “που να καλεί για τη δημιουργία κινήματος ενάντια στην πρόσδεση της Περιφέρειας Αττικής στα επιχειρηματικά συμφέροντα”, το οποίο με τεκμηριωμένες προτάσεις να απευθυνθεί στην τοπική κοινωνία (!) και τους οπαδούς της ΑΕΚ (!).

Αθλιότητες!

Μια σύσταση μόνο: Μελετήστε με μεγάλη προσοχή όσα από τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας διατυπώθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια. Μελετήστε και την ιστορία του πράγματος – μαζί και την ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Και ενεργήστε τα σωστά:

Άλλως όλοι εσείς της σημερινής κατάστασης θα έχετε την τύχη των προηγούμενων, που επιχείρησαν αθλιότητες σε βάρος της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά κανείς τώρα πια δε τους θυμάται: είτε της ΑΕΚ ήταν και των επιχειρηματικών συμφερόντων, είτε της Κυβέρνησης, είτε της Περιφέρειας Αττικής, είτε των πολιτικών κομμάτων και του Τύπου, ακόμη και του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας…

Κώστας Π. Παντελόγλου