Image

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης και το Γήπεδο Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια

3
λεπτά ανάγνωσης

flampoyraris-melissanidis-oakaΟ Αλέκος Φλαμπουράρης είναι Υπουργός στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Υπουργός Επικρατείας παρακαλώ – δε γνωρίζω τι καταφέρνει στην Επικράτεια της Ελλάδος, όμως στην επικράτεια της Νέας Φιλαδέλφειας, τρία χρόνια τώρα, 2013, 2014 και 2015 δεν κατάφερε να πάρουν σάρκα και οστά οι επιδιώξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ.

Τα δυο πρώτα χρόνια 2013 και 2014 έπραξε ως αξιωματική αντιπολίτευση, τον τρίτο χρόνο, το 2015, ως Κυβέρνηση – αν και ενημερώθηκε υπεύθυνα, όπως γνωρίζω, ποιοι επιτόπου υπερασπίζονται την πόλη μας και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, δεν φαίνεται να το έλαβε σοβαρά υπόψη· κακό του κεφαλιού του.

Αποτέλεσμα· έχασε την πλειοψηφία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ της πόλης μας, έχασε την Δημοτική Παράταξή τους (που μάλιστα αναδείχτηκε Δημοτική Αρχή), έχασε την πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έχασε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, που καταψήφισε το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής, στις διατάξεις του οποίου έχουν φωλιάσει οι επιδιώξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ.

Παρά ταύτα επιμένει να διαβεβαιώνει ότι το Γήπεδο Μελισσανίδη θα κατασκευαστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, γιατί αυτό είναι δίκαιο – έχει κάποιους που τον σιγοντάρουν στην Περιφέρεια Αττικής, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και δεν ξέρω πού αλλού…

Τι έχω όμως να τους πω:

Αυτά δε φτάνουν, διότι τα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ δεν έχουν κερδίσει τα μυαλά και τις καρδιές των ανθρώπων της Μικρασιατοπροσφυγούπολής μας, και ούτε πρόκειται…

Δεν ζει και ο Γιάννης ο Μπανιάς, εκείνος ήξερε τα της Νέας Φιλαδέλφειας σε βάθος πολλών δεκαετιών και θα τον κατατόπιζε σχετικά ώστε να μην εκτεθεί ανεπανόρθωτα, όπως τώρα συμβαίνει (ήταν κι αυτουνού φίλος).

Ο ίλιγγος της εξουσίας, που οδηγεί στην υποτίμηση του αντιπάλου, κατάληξη έχει την ήττα – αυτό συνέβη ως τώρα, και θα συμβαίνει και στο μέλλον εξακολουθητικά, όσο θα μεταμφιέζεται το άδικο σε δίκαιο, όσο θα παριστάνει το άδικο το δίκαιο.

Αν δεν αποσυρθεί το άδικο των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ (που βαφτίζεται ωστόσο δίκαιο από τον Αλέκο Φλαμπουράρη), τότε κακά ξεμπερδέματα με τους κατοίκους της πόλης μας και τους γνήσιους φιλάθλους της ΑΕΚ.

ΥΓ. Έχει τη σημασία του το γεγονός ότι οι στελεχώνοντες σειρά όλη αρμοδίων δημοσίων υπηρεσιών δεν συναινούν στα επιδιωκόμενα από τα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ. Όπως έχει τη σημασία του και το γεγονός ότι αυτά τα συμφέροντα συναντούν την αντίσταση της ακέραιης επιστήμης.

Κώστας Π. Παντελόγλου