Image

Ο κύριος Δημήτρης Κουτσούμπας και η Αριστερά

2
λεπτά ανάγνωσης

koutsoumbasΝόμισε ο κύριος Δημήτρης Κουτσούμπας ότι στη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2016 τον έπαιρνε να χλευάσει την Αριστερά, να απαξιώσει την έννοια – και δώστου η κυβερνώσα Αριστερά και δώστου η Αριστερά του κεφαλαίου…

Ο ασεβής και η συντροφιά του η “κομμουνιστική”, που έχει εδώ και χρόνια δηλώσει πως δεν είναι Αριστερά -και δεν είναι πράγματι με τα καμώματά τους- βαφτίζει το κρέας ψάρι, την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου Αριστερά, για να κατεδαφίσει ένα ισχυρό τοπόσημο του εργατικού και λαϊκού κινήματος που είναι η Αριστερά στην Ελλάδα.

Η προδικτατορική Αριστερά, που ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι δεν μοιάζουν τα κομμάτια και θρύψαλα του αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος από τη δικτατορία των συνταγματαρχών μέχρι τις μέρες μας.

Η εαμική Αριστερά, που και κυβέρνηση συγκρότησε στην Ελεύθερη Ελλάδα της Γερμανικής Κατοχής, με πνεύμα πλατύ υπηρετώντας το λαό, οικοδομώντας τη Λαοκρατία με αγκωνάρια τη Λαϊκή Αυτοδιοίκηση και τη Λαϊκή Δικαιοσύνη.

Ας το ακούσει άλλη μια φορά από μένα: η συντροφιά του η “κομμουνιστική” και οι αποσπασθέντες απ’ αυτήν το 1968 και το 1991 δεν είναι Αριστερά, πρωτίστως διότι δεν έχουν το ήθος που απαιτείται και την πνευματική καλλιέργεια που είναι απαραίτητη.

Είναι ασεβείς και βλάσφημοι, το δείχνει η στάση τους απέναντι στην ιστορία, την αυθεντική ελληνική ιστορία, στις σελίδες της οποίας έχει γραφτεί πως κομμουνιστής ίσον αριστερός και αριστερός ίσον κομμουνιστής, όπως δηλαδή είναι γραμμένο και στο μυαλό των λαϊκών ανθρώπων.

Αλλά πώς να το κατανοήσει αυτό κάποιος του καιρού μας που δεν είναι αριστερός, δηλώνοντας ωστόσο κομμουνιστής και καλά…

Κώστας Π. Παντελόγλου