Image

Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των επιδιωκόμενων από τα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ και ο Δήμος

Δύναμη ΠολιτώνΈνα πλήθος εγγράφων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας έχω υπόψη μου σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των επιδιωκόμενων από τα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ.

Φέρουν την υπογραφή του Δημάρχου και εκφράζουν την ανύσταχτη έγνοια του, μαζί και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας.

Τα έγγραφα αυτά δεν καταχωρούνται στο ενεργητικό του 2015 βεβαίως, αλλά σε εκείνο του έτους 2003, και τιμούν τους συντάξαντες και υπογράψαντες αυτά – τον Γ. Κοτρώτσο των Τεχνικών Υπηρεσιών και τον Δήμαρχο γιατρό Νικόλαο Αδαμόπουλο, που έχουν κερδίσει θέση τιμητική για την πράξη τους αυτή στην τοπική ιστορία, και όχι μόνο.

Τα ως τώρα δεδομένα δεν προοιωνίζονται ανάλογη θετική εγγραφή επί του προκειμένου στις σελίδες της τοπικής ιστορίας για το 2015 – είθε οι εξελίξεις να διαψεύσουν την πρόβλεψή μου αυτή, αν και δεν το νομίζω…

Είναι πολλά, δυστυχώς, τα αρνητικά σημάδια γι’ αυτή τη Δημοτική Αρχή και γι’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, που φιλοδώρησαν στην Πόλη μας οι Δημοτικές Εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου 2014…

Κώστας Π. Παντελόγλου