Η Ευρωατλαντική επικυριαρχία επί της Ελλάδος και η αντιμετώπισή της!

2
λεπτά ανάγνωσης

Άρκεσε μια κάπως διαφορετική επιλογή των Ελλήνων και Ελληνίδων ψηφοφόρων στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, για να σημάνουν συναγερμό οι Ευρωατλαντικοί επικυρίαρχοι και οι παρατρεχάμενοί τους, ώστε να ελέγξουν αυτοί και μόνον τις εξελίξεις στην πατρίδα μας.

Μπήκε σε κίνηση η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, ώστε να μεταφέρει τις επιθυμίες της υπερατλαντικής «συμμάχου». Κατέφθασαν και οι της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις οδηγίες μεταφέροντες, ενώ οι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας φρόντισαν ώστε ο οικονομικός στραγγαλισμός της Ελλάδος να μην απέχει πολύ, όταν αυτός τελικά αποφασιστεί προς συνετισμόν μιας κυβέρνησης, όχι αριστερής κατά την γνώμη μου, αν θελήσει να κινηθεί λίγο έστω διαφορετικά απ’ ό,τι επιτρέπουν οι ξένοι επικυρίαρχοι της Ελλάδος.

Ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους – η συνέχεια του προηγούμενου δεν προοιωνίζει τίποτε καλό για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, την πατρίδα.

Μια νέα αρχή χρειάζεται, μακριά από τους Ευρωατλαντικούς επικυρίαρχους, μια αρχή που η πράγματι Αριστερά, εκείνη της προδικτατορικής ΕΔΑ, είχε σαλπίσει από την εποχή της Σύνδεσης ακόμη με την τότε Κοινή Ευρωπαϊκή Αγορά τα πρώτα χρόνια του ’60, και την είχε μάλιστα επιστημονικά τεκμηριώσει.

Η ειλικρινής και μετά γνώσεως επανασύνδεση μ’ αυτή ας τεθεί ως κρηπίδωμα της όλης προσπαθείας που απαιτείται, για να διαδεχθεί το υπάρχον καθεστώς εκείνο της δημιουργικής παραγωγικής και αυτοδιοικούμενης Ελλάδος, που θα επιτρέψει την αξιοπρεπή παρουσία της στον Σύγχρονο Κόσμο.

Κώστας Π. Παντελόγλου

πρώτη δημοσίευση: http://wp.me/p3SIEE-DV