Image

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Αλέκος Φλαμπουράρης (ο συντονιστής του κυβερνητικού έργου της κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα)

flabourarisΕπικοινώνησε, λέει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον υπουργό Επικρατείας με αντικείμενο τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου – ε, και!

Ούτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ούτε και ο Αλέκος Φλαμπουράρης βαδίζουν σε σωστό δρόμο, γι’ αυτό και απέτυχαν μέχρι τώρα να επιτύχουν την άλωση της Πόλης μας και του πνεύμονά της, του Δάσους μας!

Δεν έχουν καταλάβει και οι δυο αυτές πλευρές, που έρχονται εις “σάρκαν μίαν”, ότι η “ιμπεριαλιστική” τακτική των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ όπως δεν έγινε δεκτή από τον κόσμο της Πόλης μας τις τελευταίες πολλές δεκαετίες, έτσι δεν γίνεται δεκτή και στις μέρες μας και ούτε πρόκειται, ας μην ματαιοπονούν λοιπόν!

Τελευταία τους ευκαιρία η τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας στον χώρο που τους έχει παραχωρηθεί – όσο αυτή θα την κλωτσούν, κινδυνεύουν να τους ανακληθεί η παραχώρηση του χώρου που τους δόθηκε για “την άθληση των παιδιών των προσφύγων” και όχι για επιχειρηματικούς συνδυασμούς που προσβάλλουν και την αθλητική ιδέα.

Η ανάκληση του παραχωρητηρίου θα είναι η επόμενη απαίτηση του κόσμου της Πόλης μας, που μόνος αυτός καθορίζει τα αιτήματά του, χωρίς να τρομοκρατείται από τους παρατρεχάμενους των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ ή να επηρεάζεται από πρόσωπα που αρέσκονται σε ρόλους ψευδοαριστερών ρυθμιστών των πραγμάτων της Νέας Φιλαδέλφειας – στους τελευταίους αυτούς διαπιστώνουμε, απ’ τα καμώματά τους, ότι περιλαμβάνονται και ο κ. Αλέξης Τσίπρας και ο “μέντοράς” του Αλέκος Φλαμπουράρης!

Κακό του κεφαλιού τους!

Κώστας Π. Παντελόγλου