Image

Το Δάσος της Νέας Φιλαδέλφειας, το Γήπεδο της ΑΕΚ και ο Αλέξης Τσίπρας

melissanidis-tsiprasΜου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι, ενώ εξελίσσεται η προσπάθεια των κατοίκων της Πόλης μας για την υπεράσπιση του πνεύμονά της, του Δάσους μας, από την επίθεση των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει τον Μεγάλο Σιωπηλό.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρά τη συγκρότησή του ως πολιτικού μηχανικού, και με πολεοδομική μεταπτυχιακή σπουδή, δεν πράττει το στοιχειώδες που ο Δημήτρης Κουτσούμπας του ΚΚΕ σε δύο τουλάχιστον τελευταίες περιπτώσεις έπραξε: τόσο στην ομιλία του στην Καισαριανή όσο και στην ομιλία του στον Πειραιά αντιτάχθηκε στα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ.

Πότε σκέφτεται να το κάνει αυτό ο Αλέξης Τσίπρας;

Ή θαρρεί πως με δηλώσεις των «τσικό» του κόμματός του θα γλυτώσει την τοποθέτησή του την προσωπική, η οποία δεσμεύει και το κόμμα του συνολικά.

Δε γνωρίζω ποιοι τον συμβουλεύουν τι να πει και τι όχι, για όλα τα ζητήματα που απασχολούνε τον Ελληνικό λαό – γνωρίζω όμως καλά τι θα συμβεί εκλογικά σ’ αυτόν και στο κόμμα του αν αγνοήσει το δημοκρατικό προοδευτικό αριστερό κόσμο της Νέας Φιλαδέλφειας, η οποία αποτελεί, το έχω ήδη γράψει πολλές φορές, τη Λυδία λίθο των προθέσεων όλων των παραγόντων του δημοσίου βίου των Ελλήνων, μαζί και του Αλέξη Τσίπρα και του κόμματός του, του ΣΥΡΙΖΑ!

Πράγμα που σημαίνει ότι οι εκλογικές επιπτώσεις της τοποθέτησης του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για το Δάσος της Νέας Φιλαδέλφειας και τα επιδιωκόμενα από τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ, θα έχουν πανελλαδικό χαρακτήρα.

Κώστας Π. Παντελόγλου