Image

Στο πλευρό του Μάνου Καμπούρη και όλων όσοι άφοβα αντιμετωπίζουν τους αφιονισμένους σκοταδιστές οπαδούς των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ

1
λεπτά ανάγνωσης

IMG_8436Ο παρ’ ολίγον θανάσιμος τραυματισμός του Μάνου Καμπούρη από δεκαπέντε άνανδρους οπαδούς των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ ας λειτουργήσει ως “ξυπνητήρι” κοιμισμένων συνειδήσεων μέσα και έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια, σε όλους τους τόπους που κατοικούν Έλληνες.

Ασύδοτα επιχειρηματικά συμφέροντα θέλουν να ορίζουν όλους τους όρους της ζωής των λαϊκών στρωμάτων και με τους πολιτικούς υπαλλήλους τους ψηφίζουν τα ανάλογα στη Βουλή των Ελλήνων, περί αυτού πρόκειται!

Το γήπεδο των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ το χρησιμοποιούν για την ευκολότερη επίτευξη αυτού του στόχου!

Οι Δημοκράτες όλων των πολιτικών αντιλήψεων οφείλουν ενωμένοι να αποκρούσουν τις επιδιώξεις αυτές των ασύδοτων επιχειρηματικών συμφερόντων και να υπερασπιστούν τους όρους ζωής των λαϊκών στρωμάτων και θα το πράξουν παίρνοντας θάρρος και από την ανυποχώρητη στάση του Μάνου Καμπούρη, όπως αυτή την διατύπωσε στο μπλογκ του “Κρίσεις” σήμερα 7 Ιανουαρίου 2015!

Κώστας Π. Παντελόγλου