Οι αφιονισμένοι σκοταδιστές ξαναχτύπησαν…

Είχαν πρωτοχτυπήσει τα ψοφοδεή των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ στις 29 Μαΐου του 2014 την Πρωτοβουλία των Κατοίκων να συζητήσει το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής κ.λπ. Ξαναχτύπησαν στις 20 Ιουνίου 2014 στην εκδήλωση που οργάνωσε τότε το Συντονιστικό των Κατοίκων και επεχείρησαν να εξαφανίσουν απ’ της γης το πρόσωπο τη Στρούγκα. Έγιναν έκτοτε πλείστα όσα, έως ότου στις 22 Δεκεμβρίου διέλυσαν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης, με τη βοήθεια του «Νεάζοντος» δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αράπογλου, στέλνοντας στο νοσοκομείο τραυματισμένους αριθμό δημοτικών συμβούλων.

Έχουν πια φτάσει στο τελευταίο σκαλί της σκάλας του κακού τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ προκειμένου να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας. Επιβάλλεται συναγερμός για την υπεράσπιση της Πόλης, του Δάσους και των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των κατοίκων. Ένας συναγερμός που θα στερεώνει ό,τι μέχρι σήμερα συλλογικά έχει επιτευχθεί κυρίως διά του Συντονιστικού των Κατοίκων και θα το επεκτείνει ώστε να αγκαλιάσει το σύνολο των δημοκρατών αυτής της Πόλης που αρνείται να υποκύψει στη μαφία των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ. Δείγματα του αδιεξόδου αυτών των συμφερόντων είναι όσα συμβαίνουν μήνες τώρα. Θα πρέπει να το πάρουν απόφαση να ξεκουμπιστούνε απ’ αυτή την Πόλη που έχει τη δύναμη να κατασκευάσει αθλητικές εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των παιδιών των Μικρασιατών προσφύγων μαζί και για την ερασιτεχνική ΑΕΚ, χωρίς τίποτα να γίνει σε βάρος της Πόλης και του Δάσους μας και βεβαίως και των δημοσίων οικονομικών. Υπάρχει αυτός ο τρόπος και ο «Κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας» σύντομα θα τον υποδείξει.

Υ.Γ. Ο γράφων αυτές τις γραμμές θέλει ξεχωριστά να σημειώσει τις δύο τοποθετήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με αφορμή πρώτον την περίπτωση του Γιάννη Ζαμπετάκη και δεύτερον τη συνεδρίαση της 22ας Δεκεμβρίου 2014 και να εκφράσει τη χαρά του για την όπως φαίνεται καθημερινή στράτευση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο πλευρό των αγωνιζομένων κατοίκων της Πόλης μας. Δυναμώνει πολύ με αυτή τη στράτευση η πλευρά των αγωνιζόμενων κατοίκων, ποιοτικά και ποσοτικά.

Κώστας Π. Παντελόγλου