Image

Έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ υβριστές στις γραμμές του!

2
λεπτά ανάγνωσης

xydisΜε ύφος Πάπα, υβριστής ο Ιωάννης Ξύδης (του ΣΥΡΙΖΑ Κύπρου), της “σοσιαλιστικής” συνιστώσας του, μιλάει για έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζει, είναι προφανές αυτό για όποιον με ξέρει, με τον παρακάτω τρόπο:

Και κάνει κάτι ακόμα πιο άθλιο με τις μικροαστικες εμμονές του, προσπαθεί να ταυτίσει με ένα άθλιο μεθοδολογικο τρόπο , τους φίλους της ΑΕΚ με τον Μελισσανιδη και τα οποία συμφέροντα εκπροσωπεί, και να βάλει όλο αυτό το κόσμο απέναντι απο την Αριστερά, παράλληλα με την χωρίς όρια και κανένα σεβασμό προσέγγιση που κάνει σε αυτό το κόσμο ,μπορεί να ωθήσει ύπουλα καποιους φανατισμένους οπαδούς της ΑΕΚ να ξαναπροβούν σε αθλιότητες όπως στο παρελθόν. Χάθηκε κάθε λογική και φιλότιμο πιά, είσαι το ίδιο άθλιος με το τελευταίο χουλιγκάνο που δεν ασχολείται με τίποτα άλλο παρα μόνο με το γήπεδο , είσαι η άλλη βρώμικη όψη το ίδιου νομίσματος,όλα έχουν ένα όριο ,είναι φανερό οτι είσαι ενας καλοταισμένος συνταξιουχος γιατί δεν είναι δυνατό την ώρα που ο λαός μας πεινάει, την ώρα που η πλειοψηφια του κόσμου δεν μπορει να ανταποκριθεί ουτέ στα στοιχειώδη, την ώρα που χιλιάδες μορφωμένοι φευγουν απο την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον που η πατρίδα μας δεν μπορεί να τους το προσφέρεις, εσύ το μόνο που κάνεις είναι να προσπαθείς να σηκώσεις τείχος ανάμεσα στο κόσμο της ΑΕΚ και στη νέα αρχή του δήμου,ασε τους ανθρώπους να δουλέψουν έχουν και πρόγραμμα και όραμα στη κατεύθυνση της της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των απλών δημοτών.

Προς τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ ένα θα είχα να πω:

Μαζεύοντας στις γραμμές σας κάθε καρυδιάς καρύδι, δεν φτιάχνετε Αριστερά και μάλιστα Ριζοσπαστική – δεν είναι Αριστερός όποιος είναι ασεβής και βλάσφημος!

Δεν είναι μόνο που απουσιάζετε από την καθημερινή υπεράσπιση της Πόλης και του πνεύμονά της του Δάσους μας, επιτρέπετε τώρα και σε στελέχη σας, από μακριά μάλιστα, να μας βρίζουν και να μας προκαλούν ενώ εκπληρώνουμε το αγωνιστικό μας καθήκον, παρά τα σοβαρά προβλήματα πάσης φύσεως που αντιμετωπίζουμε!

Αιδώς Αργείοι!

ΥΓ. Για το “πολιτικό” αυτό μπουμπούκι, τον Ιωάννη Ξύδη, έχω ξανακάνει λόγο εδώ, στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας”, στις 3 Ιουνίου 2014.