Τι θα περιλαμβάνουν οι πρώτες σελίδες της ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ που θα συντάξουμε…

Μετά την ψήφιση από το Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής των Ελλήνων του Ρυθμιστικού Σχέδιου Αθήνας-Αττικής κλπ., έχω την γνώμη πως μια αναγκαία πρώτη πράξη είναι να γράψουμε τις πρώτες σελίδες της ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ, που ασφαλώς στην πορεία του χρόνου θα συντάξουμε!

Τις πρώτες αυτές σελίδες της ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ, που ασφαλώς στην πορεία του χρόνου θα συντάξουμε, νομίζω πως πρέπει να γεμίσουμε με τα ονόματα των υπουργών που υπέγραψαν το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής κλπ. και τα ονόματα των βουλευτών που το ψήφισαν.

Σε όλους αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τα ονόματα των Βουλευτών της Β’ εκλογικής περιφέρειας των Αθηνών, που μήνες τώρα άχνα δεν έβγαλαν για τις επιπτώσεις των προβλεπόμενων από το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής κλπ. στην Πόλη μας και στον πνεύμονά της, το Δάσος μας, καθώς και στην λειτουργία της Πόλης και στην ζωή των κατοίκων της, ή πολύ περισσότερο συνηγόρησαν στα επιδιωκόμενα, εντός ή εκτός της Βουλής των Ελλήνων.

Και το όνομα του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, και τα ονόματα όλων των περιφερειακών συμβούλων Αττικής, όσων πήραν αποφάσεις σε βάρος της Πόλης μας πρέπει και αυτά να περιληφθούν στις πρώτες σελίδες της υπό σύνταξιν ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ.

Σ΄αυτές τις πρώτες σελίδες της υπό σύνταξιν ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ θα έχει την θέση της και η δήμαρχος Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν αποφάσεις καταδικαστικές της Πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας, αλλά και άχνα δεν έβγαλαν για τα προβλεπόμενα από το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής κλπ., που ακρωτηριάζει την Πόλη κατά 500 περίπου στρέμματα και αλλάζει δραματικά τον χαρακτήρα της.

Τελευταία άφησα μιαν αναφορά σε έναν υπεύθυνο ακόμα για ό,τι επέρχεται στην Πόλη μας, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, που όχι μόνον δεν έχει μιλήσει, αν και θιασώτης της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και ενεθάρρυνε το εγχείρημα της «Αγιά Σοφιάς»και τους φορείς του, μη σκεπτόμενος τη Μικρασιατοπροσφυγούπολη της Νέας Φιλαδέλφειας και τον κόσμο της που πολλές φορές με θέρμη τον υποδέχτηκε, αλλά και το ότι η Αγία του Θεού Σοφία της Κωνσταντινούπολης δεν μπορεί να γίνεται παίγνιο των ποδών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και ανίερων επιχειρηματικών συμφερόντων, που εμπαίζουν την Κωνσταντινουπολίτικη και Μικρασιατική ιστορία και προσβάλλουν τα επιτεύγματα της αυθεντικής Βυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής, καθώς και τα χριστιανικά αισθήματα.

Αληθινά προσδοκώ δεύτερες σκέψεις του και προ παντός πράξεις του, ώστε η συμπερίληψη του ονόματός του, μαζί με εκείνα του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, προέδρου και αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης, να μην δικαιολογείται!

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ !!!! ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑ Σ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ..!!! ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ..ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ