Μετά την συνέντευξη των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ (Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014) .2

2
λεπτά ανάγνωσης

“Εκεί που ήταν το παλιό και κακώς γκρεμίστηκε το παλιό…”· η φράση δεν είναι δικιά μου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης την είπε, στην συνέντευξη της Πέμπτης 24 Ιουλίου 2014.

Για το Γήπεδο της ΑΕΚ ο λόγος στην Νέα Φιλαδέλφεια – και ποιος θα είχε αντίρρηση σ’ αυτό που σημείωσα πως είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης; Νομίζω κανείς!

Εκεί που ήταν το παλιό Γήπεδο λοιπόν, που κακώς γκρεμίστηκε από παράγοντες της ΑΕΚ, που βρήκαν την ευκαιρία του σεισμού της 7ης Σεπτεμβρίου 1999 για να επιδιώξουν φαραωνικά σε βάρος της Πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας!

Εκεί, ας προσπαθήσουν οι αυθεντικοί Αεκτζήδες, σεβόμενοι την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, να αποκτήσουν ό,τι είχαν και έχασαν από άφρονα πράξη της Διοίκησης της ομάδας τους!

Δεν γκρέμισαν το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια οι κάτοικοι αυτής της Πόλης. Αντίθετα ενήργησαν κάτοικοί της ώστε να μην γκρεμιστεί τούτο – δεν θα ήθελα εδώ, στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας να σημειώσω όσα απαξιωτικά για μένα άκουσα, διατυπώνοντας την γνώμη πως το Γήπεδο της ΑΕΚ, παρά το λάβωμά του από τον σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου 1999, δεν έπρεπε να γκρεμιστεί, διότι υπήρχε δυνατότητα να επισκευαστεί ασφαλώς!

Θα ήθελα όμως να σημειώσω πως και εκλεγμένοι στον Δήμο της Πόλης μας, αλλά και θεράποντες του τοπικού τύπου, είχαν ταχθεί με τα φαραωνικά που επεδίωκε η Διοίκηση της ΑΕΚ, που προϋπόθεση, συν τοις άλλοις, είχαν και το γκρέμισμα του υπάρχοντος Γηπέδου της ομάδας.

Σε όλους όσους είναι υπεύθυνοι λοιπόν για τα διαπραχθέντα, που άφησαν χωρίς Γήπεδο την ΑΕΚ, ας στείλει τον λογαριασμό η τωρινή Διοίκηση της ομάδας – η Πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και οι κάτοικοί της με θλίψη παρακολουθούν τα συμβαίνοντα περί την ΑΕΚ, αλλά αδίκως καλούνται να πληρώσουν τον λογαριασμό· δεν χρωστάνε! Άλλωστε πολλά είναι ήδη όσα αντιμετωπίζουν!

Κώστας Π. Παντελόγλου