Τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ γνωρίζουν…

2
λεπτά ανάγνωσης

Γνωρίζουν, και γνωρίζουν καλά, τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ, ότι μια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης μας, όπως εκείνη της 2ας Οκτωβρίου 2013, δεν μπορεί να επαναληφθεί!

Το συντριπτικά πλειοψηφικό ΝΑΙ στα σχέδιά τους έχει ήδη θρυμματιστεί – και μιλώ πάντα για το Δημοτικό Συμβούλιο το εκλεγμένο στις Δημοτικές Εκλογές του 2010.

Στο νεοεκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο (στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014) γνωρίζουν πως δεν έχουν πια σημαντικά ερείσματα – γι’ αυτό παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αυτό της βίαιης επιβολής τους, ώστε να μην ακουστεί καν αντίρρηση, πολύ περισσότερο σωστά αρθρωμένη η άλλη άποψη.

Όμως και στο πεδίο αυτό έχουν αποτύχει τα επιχειρηματικά συμφέροντα: Στο Διαδίκτυο, στον Τύπο, ακόμη και στις εργασίες της Βουλής των Ελλήνων, η άλλη άποψη έχει κάνει την εμφάνισή της – και θα την κάνει περισσότερο έντονη, συν τω χρόνω, και εντός και εκτός Ελλάδος, όπου δει!

Ο κόσμος της Πόλης, αλλά και οι εκφράζοντες την αλληλεγγύη τους σ’ αυτόν, επί αυτού του πεδίου κυρίως να ενεργούν, την Πόλη μας βήμα το βήμα ξανακατακτώντας, ειρηνικά διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στα προς νομοθέτησιν δια του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας Αττικής – και έχοντας πάντα κατά νουν ότι οι αφιονισμένοι σκοταδιστές δεν είναι, δεν μπορούν να είναι, ούτε ΑΕΚ, ούτε πολύ περισσότερο αντιφασίστες ή αριστεροί, που έκαναν ένα “λάθος” απλά στις 20 Ιουνίου 2014!

Έχουν διαλέξει μεριά, ας μην υποκρίνονται κάτι που δεν είναι, διότι επιπλέον παίζουν και κακό θέατρο – κι ας μάθουν, αν δεν το γνωρίζουν, ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια γνωρίζουμε καλά τι είναι ΑΕΚ, Αριστερά και Αντιφασισμός, όπως και ότι μια πλειάδα εκλεκτοί της Πόλης αυτής, υπηρετήσαντες και υπηρετούντες το καλό θέατρο, μας έχουν μάθει να ξεχωρίζουμε το κακό θέατρο και τους φορείς του!

Κώστας Π. Παντελόγλου