Είναι και γιατρός (της ΑΕΚ και παλαιός παίκτης της)!

Συνέντευξη έδωσε ο Λάκης Νικολάου στην αρμάδα του “σοβαρού” τύπου, την “Espresso της Κυριακής” – και είπε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στα 450 στρέμματα του Δάσους της Ν. Φιλαδέλφειας και τούτο το προσαρμοσμένο στο “δημοσιογραφικό” ύφος της εφημερίδας:

“Την έχω ζήσει τόσα χρόνια τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πηγαίναμε και κάναμε προπονήσεις στο Άλσος. Τι ήταν το Άλσος; Καταφύγιο παράνομων ζευγαριών ήταν και μάλιστα τότε, που ήταν και πιο προσεγμένο. Όχι τώρα που είναι στα χειρότερά του”.

Τη διάβασα τη συνέντευξη αυτή στο site aek365.com – και θέλω δυο πράγματα να σημειώσω σχετικά με όσα παραπάνω καταχώρησα απ’ αυτή.

Πρώτον, ότι ο Λάκης Νικολάου επιχειρηματολογεί, υπερασπιζόμενος την “Αγιά Σοφιά” και τον Μελισσανίδη, με το ίδιο περιεχόμενο που “επιχειρηματολογεί” και ο οπαδικός τους στρατός όσον αφορά το Δάσος της Νέας Φιλαδέλφειας – στο φραστικό διαφέρουν λίγο· προσπαθεί ο Λάκης Νικολάου, γιατρός βλέπεις, να μη χρησιμοποιήσει τις ίδιες λέξεις μ’ εκείνους, γνωρίζουμε όμως τώρα ποιος δίνει γραμμή σ’ εκείνους για να γράφουν όσα γράφουν για την κατάσταση του Δάσους μας.

Και δεύτερον, πότε σκέφτεται ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών να οργανώσει ένα Σεμινάριο για τη σημασία του Δάσους για την υγεία των ανθρώπων, καλώντας μέλη του που έχουν ξεχάσει τα σχετικά που διδάχτηκαν να το παρακολουθήσουν; Σε μια τέτοια περίπτωση, από τους πρώτους που θα έπρεπε να καλέσει προς τούτο είναι ο Λάκης Νικολάου, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν κατάλαβε γιατί οι προπονητές του επέμεναν και για προπονήσεις στο Δάσος μας!

Όσον αφορά τα νομικά, τα τεχνικά, τα οικονομικά, τα κοινωνικά, τα πολιτικά κλπ. ζητήματα που εγείρουν τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη προφανώς δεν είναι δυνατόν να συζητηθούν με τον Λάκη Νικολάου – κινείται σε άλλο επίπεδο!

Κώστας Π. Παντελόγλου