Οι αφιονισμένοι σκοταδιστές δεν είναι ΑΕΚ!

3
λεπτά ανάγνωσης

Όσοι παρεμποδίζουν την Πόλη αυτή να συζητήσει μια πλημμυρίδα διατάξεων που εκκρεμούν για ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων, διατάξεων που θα αλλάξουν την μορφή και τις λειτουργίες αυτής της Πόλης και ειδικότερα την ζωή των λαϊκών στρωμάτων που την κατοικούν, δεν είναι ΑΕΚ, και πολύ περισσότερο αντιφασίστες και αριστεροί – αφιονισμένοι σκοταδιστές είναι, που μάλιστα επιτίθενται σε όσους αντιστέκονται στα φαραωνικά σχέδια των επιχειρηματικών συμφερόντων (είναι θαύμα που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής νεκρός από την επιθετική τους δράση).

Δεν είναι μόνο που επιτίθενται, η μέχρι τώρα “μεταχείρισή” τους από τις δυνάμεις της τάξης και η ατιμωρησία που απολαμβάνουν (ούτε μια σύλληψη παρανόμως ενεργούντων και συμπεριφερομένων δεν έχει γίνει) τους έχει αποθρασύνει!

Μια βόλτα όχι μόνο στους δρόμους και στους χώρους της Πόλης, αλλά και στο διαδίκτυο πείθει θαρρώ πως η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί εξαιτίας της αποθράσυνσης του συρφετού των αφιονισμένων σκοταδιστών που υπηρετούν συμφέροντα αφεντικού – αυτό δείχνει ο τρόπος που ενεργούν, οι ύβρεις και οι απειλές που εκτοξεύουν ατιμώρητοι μήνες τώρα, οι τραμπουκισμοί και οι επιθέσεις στις οποίες επιδόθηκαν…

Μη έχοντας πια τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν άλλη μια φορά το συντριπτικό πλειοψηφικό ΝΑΙ του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης, όπως έγινε στις 2 Οκτωβρίου του 2013, ανεμίζουν σημαία τους ισχυρισμούς ενός απερχόμενου αντιδημάρχου που είναι περισσότερο από φανερό ότι ουδέν έχει διαβάσει και γνωρίζει σχετικά…

Οποία κατάντια τους!

Όμως παρά ταύτα η Πόλη μας πρέπει πάλι να λειτουργήσει, όπως και πριν τις 20 Ιουνίου 2014 λειτουργούσε – δεν πρέπει ο φόβος και ο τρόμος να εγκατασταθούν για πάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που έχει υπάρξει πρωταγωνίστρια στους αγώνες για την Ειρήνη και την Δημοκρατία, μαζί μάλιστα με αυθεντικούς Αεκτζήδες, ανθρώπους της Πόλης μας αγαπητούς σε όλους!

Θα δημοσιοποιήσω από τον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας” τα σχετικά, που συν τοις άλλοις φυσικά αποδεικνύουν ότι οι αφιονισμένοι σκοταδιστές δεν είναι ΑΕΚ, και πολύ περισσότερο για τούτο δεν έχουν θέση στην Πόλη μας – δεν τους ανεχόμαστε! Τα όργανα της τάξης και οι λειτουργοί της δικαιοσύνης απαιτούμε να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους!

Και ο κόσμος της Πόλης μας, βήμα το βήμα, ας επανακτήσει τον χώρο της με κουράγιο και σύνεση – κι ας ξαναβρεί το χαμόγελο, την αισιοδοξία του, την δημιουργική του διάθεση επιδιδόμενος στα ειρηνικά του έργα!

Τη Νέα Φιλαδέλφεια δε θα την σκεπάσει του θανάτου η φοβέρα, εγγυάται γι’ αυτό το παρελθόν της και το νεανικό παρόν της!

Κώστας Π. Παντελόγλου