Ας βάλουμε άλλη μια φορά τα πράγματα στην θέση τους (Σχετικά με το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια)

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος έθεσε σε δημόσια διαβούλευση νομοθετική ρύθμιση για το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια – θεώρησα υποχρέωση μου απορρέουσα από την ιδιότητά μου ως πολιτικού μηχανικού, αλλά και ως Φιλαδελφειώτης γέννημα-θρέμμα μα και Κωνσταντινουπολίτικης (από πατέρα) καταγωγής, να θέσω τις 130 σελίδες της νομοθετικής αυτής ρύθμισης, της αιτιολογικής της έκθεσης και της θεώρησης που την συνοδεύει ως αναπόσπαστο παράρτημά της, σε κριτικό έλεγχο δημοσιεύοντας σχετικά στην ιστοσελίδα μου πληροφόρησης και γνώμης “Ο Κόσμος της Ν. Φιλαδέλφειας” αρχής γενομένης το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και μέχρι σήμερα.

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα, με μια ώρα διαφορά μεταξύ τους, δύο ΑΕΚόφρονα υποτίθεται site αναδημοσίευσαν το ένα το πρώτο και το άλλο το τέταρτο μέχρι εκείνη την στιγμή γραφτό μου στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας” – το ένα παρουσιάζοντας το γραφτό μου με εμπρηστικό τίτλο και εισαγωγή και το άλλο απαξιωτικά, δημοσιεύοντας εν συνεχεία των δικών μου γραφτών σχόλια υποτίθεται (χυδαίες ύβρεις και απειλές για την ζωή μου) από “οπαδούς” της ΑΕΚ.

Με έκπληξή μου πληροφορήθηκα ότι το ένα site, το εμπρηστικό AEK1924.gr, είναι συμπολίτη μας που θα επιχειρήσει να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος μετέχων του Συνδυασμού του Απόστολου Κόντου – Βαγγέλης Αρναούτογλου το όνομά του.

Επεσήμανα στον Απόστολο, τηλεφωνικά, ότι η εμπρηστική παρουσίαση του γραφτού μου από τον Βαγγέλη Αρναούτογλου, και η δημοσίευση εν συνεχεία των χυδαίων ύβρεων και των απειλών για την ζωή μου, πρέπει να συγκεντρώσουν την προσοχή του – με διαβεβαίωσε ότι ο Βαγγέλης Αρναούτογλου είναι καλό παιδί, και για τις ύβρεις και τις απειλές μου είπε ότι αυτά συμβαίνουν…

Δεν συμμερίζομαι τα όσα μου είπε ο Απόστολος Κόντος – και θέλω αυτό να το πω δημόσια. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στοχοποίησε την άλλη, και μάλιστα την σωστή άποψη, για το πώς η ΑΕΚ θα μπορούσε να αποκτήσει Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς να πληρώσει το τίμημα η πόλη και ο πνεύμονάς της, το Δάσος της.

Την στοχοποίησε και την έριξε βορά στην αρένα που διψάει για αίμα. Ούτε και την δημοσιογραφική του ιδιότητα τίμησε· με αυτή την ιδιότητά του ήταν υποχρεωτικό να μάθει για τον Κώστα Π. Παντελόγλου, που σε όλη του την ζωή, ανιδιοτελώς πάντοτε, υπηρέτησε την Αλήθεια και την Επιστήμη, και ποτέ την Σκοπιμότητα και τα Συμφέροντα – και δεν πτοείται φυσικά από τις Τίγρεις και τα τιγράκια τους, που η θέση τους είναι στην άγρια ζούγκλα και όχι στην Κοινωνία των Ανθρώπων.

Η προσπάθεια για να επικρατήσει το σωστό και στην υπόθεση του Γηπέδου της ΑΕΚ θα συνεχισθεί φυσικά, καλά νάμαστε – και θα συνεχισθεί παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε καλά σε τι καθεστώς ζούμε, δεν έχουμε αυταπάτες. Θα συνεχισθεί διότι, πώς το έλεγε ο Συνάδελφος Δημήτρης Πικιώνης; “Μην οκνήσετε ποτέ γιατ’ είναι γραμμένο πως το να μην μπορέσουμε ίσως κάποτε μας συγχωρεθεί, το να μην προσπαθήσουμε, όμως, ποτέ!”.

Κώστας Π. Παντελόγλου