Image

Δημοσιογραφία “Επιτέλους” κύριοι!

Κυκλοφόρησε, με ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 2014, το 185ο φύλλο της εφημερίδας της πόλης μας που ονομάζεται “Επιτέλους”. Στην πρώτη του σελίδα κατακόκκινος ο τίτλος “Κούρσα για 5” – και στο 5 μέσα τα πρόσωπα της Δημάρχου, του Απόστολου Κόντου, του Γιώργου Αράπογλου, της Βάσως Αγαγιώτου και τέλος του Άρη Βασιλόπουλου.

Σε χωριστό μονόστηλο, στην πρώτη πάλι σελίδα, με τίτλο: “Υποψήφια του ΚΚΕ η Δανάη Γκούμα”, γράφει: “Υποψήφια δήμαρχος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, της παράταξης δηλαδή που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, θα είναι, πλην συγκλονιστικού απροόπτου η Δανάη Γκούμα. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει εντός των ημερών”. – στο γραφτό δε “Κούρσα για 5” (6η σελίδα) γράφει: “Το ΚΚΕ θα ανακοινώσει μαζικά τους υποψηφίους δημάρχους του κι αυτό μόνο ένας Θεός κι ο Περισσός ξέρουν πότε θα γίνει… Σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφια θα είναι η Δανάη Γκούμα, καμμιά όμως κινητικότητα δεν υπάρχει μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές…”

Μα καλά, δεν πήραν χαμπάρι οι άνθρωποι του “Επιτέλους” τις ανακοινώσεις που μέρες πριν τις 14 Φεβρουαρίου έγιναν σχετικά; Θα παρακολουθούν προσεκτικά τις εξελίξεις και θα ενημερώνουν υπεύθυνα και αντικειμενικά ή θα γράφουν κατά το δοκούν;

Δημοσιογραφία “Επιτέλους” κύριοι! Αυτό είναι που απαιτούμε πρωτίστως από σας, ειδήσεις δηλαδή πρώτα και μετά τα σχόλια και την γνώμη σας φυσικά, διατυπωμένη όμως με στοιχεία και επιχειρήματα και όχι κατά τον τρόπο που το κάνατε στις πρώτες κιόλας γραμμές του γραφτού σας “Κούρσα για 5” γράφοντας: “Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σύμφωνα με πληροφορίες κατεβάζει την Δανάη Γκούμα, δυναμική όμως δεν φαίνεται να μπορεί να αναπτύξει” – μάλιστα την στιγμή που παρακάτω στο ίδιο γραφτό υποστηρίζετε ότι “Πρόκειται για τις πλέον ρευστές εκλογές στην ιστορία της πόλης και οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη…”

Δημοσιογραφία “Επιτέλους” κύριοι! Το απαιτούν οι καιροί που δεν περιμένουν!

Κώστας Π. Παντελόγλου